miercuri, 28 noiembrie 2012

Cazare cu discount prin SCnet in Brasov

Pensiunea Ambient 
Situata in inima Brasovului, Pensiunea Ambient inseamna stil, confort, rafinament si eleganta pentru orice anotimp! Excelenta in rafinamentul amenajarilor interioare, dar si al dotarilor, atmosfera calda si serviciile de cea mai inalta calitate fac din Pensiune Ambient destinatia ideala pentru o calatorie de afaceri sau un refugiu ospitalier daca va aflati in tranzit si aveti nevoie de o scurta pauza de revigorare.

Pensiunea Ambient este mai mult decat o casa de oaspeti, este un spatiu dedicat Dumneavoastra. Va asteptam!

Spatiile de cazare sunt caracterizate cel mai bine in cuvintele : largi, luminoase si linistite, etajele superioare dezvelindu-va o superba panorama a Tampei. Ca si structura ele se impart in :
- camere single : 3 camere ;
- camere duble cu pat twin : 6 camere ;
- camere duble cu pat matrimonial : 11 camere ;
- apartamente (dormitor+living) : 2 apartamente ;
- 1 apartament deluxe (2 dormitoare +living)
Website: www.pensiuneambient.ro

Discount:
  • La restaurant: 8.00%
  • La cazare: 10.00%
  • La restaurant grupuri>10 persoane: 12.00%
Modalitati de plata / Payment modes: Cash Voucher Card Voucher

Complexul hotelier Ambient
Complexul hotelier "AMBIENT", amplasat ideal în centrul Braşovului,  la graniţa dintre zona veche şi zona de afaceri a oraşului, având un acces auto facil indiferent de direcţia din care se soseşte, cu o arhitectură deosebită care permite vizionarea întregului oraş din lifturile sale din sticlă, pune în slujba dumneavoastră cei 13 ani de experienţă, fiind printre primele hoteluri cu capital integral privat din Braşov. Dedicat unei continue inovări şi celor mai înalte standarde de ospitalitate, Hotel Ambient se adresează călătorului modern şi sofisticat.
Iniţial s-a pornit cu 7 camere, succesul avut  obligând dezvoltarea în continuare, culminând cu deschiderea noului corp de clădire inaugurat în martie 2008. În acest moment  Hotel Ambient vă aşteaptă cu 15 spaţii de cazare dotate cu servicii şi facilităţi de 3 stele si 56 spaţii cazare clasificate la 4 stele. 

Pentru noi nu există clienţi, ci numai oaspeţi trataţi cu respectul şi ospitalitatea cuvenită fiecăruia. Strategia folosită constă in flexibilitatea în relaţiile cu partenerii, serviciile de lux asigurate de fiecare dintre departamentele hotelului, definirea unei politici tarifare coerente pe un interval mare de timp. Restaurantul, oferă un meniu care concentrează o serie de curente culinare, reuşind să acopere o gamă largă de opţiuni. Unitatea găzduieşte diverse evenimente, de la cele mai sofisticate cine festive, la cocktail-uri, bufet suedez, recepţii sau catering atât în restaurant cât şi în sala de conferinţe.

Discount:
  • La restaurant: 8.00%
  • La cazare: 10.00%
  • La restaurant grupuri>10 persoane: 12.00%
Modalitati de plata / Payment modes: Cash Voucher Card Voucher



Pentru a beneficia de discounturile oferite de partenerii comerciali SCnet

Cu stima, Munteanu Leonid




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu