joi, 27 februarie 2014

Beneficiile Cardului Scnet Master Card

 Cardul SCnet Prepay MasterCard iti permite:

 Cumparaturile tale efectuate cu cardul SCnet Prepay Mastercard vor fi inregistrate automat in biroul tau virtual SCnet pe siteul www.scnetworld.com la toti partenerii comerciali care participa la programul SCnet PREPAY. Pur si simplu il folosesti si discounturile tale revin in contul tau. Niciodata nu vei mai uita de avantajele tale prin SCnet.

Faci cumparaturi in magazine din intreaga lume sau online. Cardul SCnet Prepay MasterCard este acceptat la toti comerciantii care accepta carduri Mastercard®.

Reincarca-ti cardul cu bani rapid la peste 20.000 de locatii sau prin transfer din contul tau bancar.

Trimiti bani oriunde, oricui, prin serviciul Card2Card. Card2Card este cel mai simplu, rapid si sigur mod de a trimite bani prin intermediul telefonului mobil sau prin Internet Banking. Daca ai un card de debit preplatit te poti inscrie gratuit in serviciul Card2Card pentru a trimite bani printr-un simplu SMS.

Primesti bani prin intermediul telefonului mobil de la oricine iti transmite o plată Card2Card.

Iti controlezi mai eficient bugetul. Cheltuiesti atat cat iti doresti si iti gospodaresti banii mai bine! 

Iti poti folosi cardul penjtru toate chelutielile zilnice, iar apoi accesa lista tranzactiilor efectuate pe site. Tot pe acest site iti poti transfera banii, iti poti reactualiza informatiile personale si multe altele. In plus, odata ce te inscrii in serviciul Card2Card, poti solicita oricand prin SMS, 24h/24, soldul existent pe card

Cumperi on-line in siguranta. Cu cardul de debit preplatit poti face cumparaturi on-line in siguranta. Codul de securitate de 3 cifre aflat pe spatele cardului confirma ca te afli in posesia lui reducand astfel tentativele de frauda.

Ai acces la banii tai oriunde in lume! Fie ca esti in Romania, fie ca esti in strainatate, cardul tau de debit iti ofera acces direct la banii tai, la ATM-uri.

Obtii soldul cardului gratuit, oricând, printr-un SMS.

Administrezi contul gratuit, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână prin Internetbanking sau           Call-Center.

SCNet a rezolvat problema înregistrării cumpărăturilor eliminând în totalitate orice posibilă eroare sau fraudă. SCNet abia acum începe. Felicitări celor care au avut viziune, au sperat, și au crezut. În viitorul imediat vor intra din abundență parteneri comerciali, lanțuri de hypermarketuri, farmacii, benzinării, etc. Si asta pentru că avem, probabil, cel mai complex card din Lume asociat celei mai mari afaceri din Lume. Incă nu ești membru? Înregistrează-te gratuit  https://www.scnetworld.com/leonia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu